Kvällsuppdatering.

Nu ligger jag i sängen med min lappis på magen och kollar reprisen av big brother hahahha... finns faktskt inget annat på tv, som vanligt?!
Idag har jag tillbringat min dag med Emelie, vi köpte fika på columbus och mös.
Sen drog jag till solariet och solade :) Blir solning imorgon med misstänker jag. Imorgon blir det faktiskt universeum med Emelie. Har inte varit där på jätte många år. Ska faktiskt bli roligt. Sen kanske jag ska möta upp Johan, Sally & Christoffer inne på liseberg.. Men vi får se :) Har varit ledig jääätteee länge nu, börjar blir lite smått galen. Jobbar ons tors fre sen på fre går jag på SEMESTEEEEEEER. Då är det fanimej inte långt kvar till Turkiet.

Kålle: É du ledig eller?
Chauffören: Jajjemen
Kålle: Det é la gôtt.


hahahah och hahahhaa .. skratta så jag dog. Min humor asså!Mot stan

Ligger i sängen och ska snart fixa lite frukost med mamma. Igår satt jag Emelie och Josefin i djurgårdsparken och drack lite vän.. för att vara exakt, 3 Liter :O hahah! Men vi hade det verkligen super mysigt. Måste göras om!
Idag ska jag åka in till stan med mamma och hämta ut våra pass, handla bikini och växla pengar :) 16 dagar kvar!!
Min cuppis var så söt inatt.. Efter vi gått och lagt oss möttes vi upp igen på gården på en cigg, och jag skratta ihjäl mig.. Emelie snubblade nämligen på vägen hem när vi skulle sno oss varsin flagga på ett cafe (som var stängt eftersom klockan va ca 01.30) Hon blev så glad när hon såg denna flagga att hon snubblade på vägen.. jag ordagrant veeeeeek mig av skratt... Det är la bara att älska ... eller? <3

Nu ska jag hoppa in i duschen :)

17 dagar kvar..

till jag och Jossi åker til Turkiet, 38 grader ;) det kan man ju knappast klaga på?
Det blir SOLA, BADA, FESTA dagen lång. Jag längtar så jäkla mycket. Kommer sakna min Cuppis dock :´(
Idag har vart en slapp dag.. Suttit i solen med Emelie och tjötat och myst, Eduardo kom gåendes med ett av sina dagisbarn :) Snicksnacka lite med han, sen drog jag och Emelie till mig.
Ikväll blir det "det okända" med Emelie hos hennes mormor, som bor på min gård.. Vi brukar hänga där ;)
AHH kan det inte vara den 13:e juli typ NUUU????

monday.

Ja då var det måndag. Jag sitter hos Jossi med henne & Anna. Sitter och dricker lite öl.. jaaa vi dricker öl på en måndag.. så är det!

Jag sitter och lyssnar på ett av mina stjärnskott Timbuktu. Hans nys låt är underbar.
Resten av ditt liv heter det. Jossi sminkar sig och Anna ligger i sängen och kollar tv. Anna ska inte vara med ikväll. Det blir bara jag & Jossi.

Kärlek till alla skånska sångare.. love IT!

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod,
asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta,
så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha

Lite ur låten.

Saknad..

Dagar som dessa önskar jag att Aili och Arne hade levt.. Då hade jag kunnat mysa ihop mig hos dom. Och bara VA. Äta gott, bra film, mys! Och sedan somna gott brevid Aili.
Jag minns att jag alltid vaknade av att en bulle och en kopp kaffe/saft stog på sängbordet när jag vaknat.. Aili visste hur man pysslade om någon. Jag saknar dom så mycket. Jag ångra att jag inte kom den dagen och hälsade på dom som vi sagt, något annat som DÅ va viktigare dök upp.. men sen var det för sent.
Jag älskar er. Jag saknar er. Jag kommer aldrig aldrig aldrig glömma er.
Jag VET att ni är med mig när det är tufft.. Men en dag med er igen hade jag gett ALLT för.
(`v´)Ibland..

är livet ingen dans på rosor.. Jag vet att jag väljer val i mitt liv helt själv. Men ibland är det ett måste att göra dom riktigt TUFFA valen. Och tro MIG det är en pest och pina för mig. Men ibland somsagt är inte livet en dans på rosor.
Gäller att bita ihop nu.. och då menar jag BITA IHOP.
Nog om tråkigheter, idag har jag tillbrinagt min dag med älsklingen Emelie. Som btw antagligen blir min sambo den 1 juli :D vi kommer bo så fiiiiint! Känner att jag behöver henne så mycket som möjligt nu.. misstänker hon känner samma. Vi ger varanra ett gott skratt som förgyller dagen. LOVE <3
Vi sminkade varandra, vi åt, vi skratta, vi deppade, vi gick promenad & så spionerade vi ..

Imorgon blir det jobb med gosiga Emelie.
Sen blir det hem till Emelie för mys och solning? om vädret är på vår sida..
Skriver nog en rad eller två imorgon..

SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!

MIDSOMMAR PÅ TJÖRN MED 12 ANDRA 24/6
~
TURKIET MED GOINGAR 13/7
~
WAY OUT WEST 11/8
Nu är sommaren här och den bjuder på massa skoj!

JAG SUGER VERKLIGEN!

Fuck vad dålig man är på att blogga.. det var mars sist :O Skärpning Kim. Idag händer inget specielt. Ska dra till bengans och köpa WAY OUT WEST biljetter till mig och mamma :D Kanye West kommer, det kan man ju bara inte missa.

Sen blir det kanske en date med världens bästa MONA <3 Sen mys med Andreas, han har tydligen en överraskning åt mig .. <3

sen imorgon blir det en date hos CUPPIS med Camilla :) MYS!
Dagens tjej är för övrigt Camilla, för att hon är i v 13 och ska bli MAMMA :D Jag tycker det är så roligt.. jag hade min första fylla med människan.. minns det än idag, hemska vi var! 13 år för jävliga. Men nu har hon hittat sin man och nu ska dem snart bli 3!
Kommer följa hennes gravidtet med STORT intresse. Puss på dig!

RSS 2.0